Thursday, March 29, 2012

Nga Kor Ming, dikantoikan lagi! Siapa cakap DAP 'bersih'?

Gempar dengan surat pendedahan terbaru!! Blogger Resonate hari ini memdedahkan satu lagi surat yang jelas menunjukan kontrak jahitan yang diberikan kepada syarikat milik isteri , YB Nga Kor Ming adalah atas cadangan Kerajaan Negeri pada masa itu (DAP) .Ini adalah surat yang pernah dibongkar sebelum ini :Perkara yang perlu diketahui :

1) Hanya 42 hari selepas Pakatan Pembangkang ambil alih Perak, Syarikat ini ditubuhkan. Wong Seow Ching ,isteri YB Nga Kor Ming menjadi direktor syarikat ini. Kebetulan?


2)Syarikat ini diberi tender walaupun harga mereka adalah TERTINGGI!! . Bukan kronism?


3) Pada awalnya, tender ini diberikan kepada syarikat Goodman Tailor, tetapi atas cadangan Kerajaan Negeri Perak , ianya diberikan kepada syarikat milik isteri Nga Kor Ming. Kebetulan?

INI BUKAN KRONISM?

Tetapi DAP mengatakan Nga Kor Ming tidak bersalah mahupun kerajaan Perak pada masa itu.


Apakah DAP ingat Rakyat bodoh ?Kini kebenaran dah dibongkar. Penulis harap laporan akan dibuat terhadap YB Nga Kor Ming atas penyalahgunaan kuasa untuk mendapatkan kontrat untuk syarikat isteri beliau!

Baca seterusnya di blog Resonate : TAILORGATE???? ANYONE HOME IN DAP?

FIKIR-FIKIRKANLAH ....Reactions:

3 comments:

  1. TAK PERNAH AKU DENGAR PEMBIDA TERTINGGI MENANG TENDER KONTRAK KECUALI KES NGA KOR MING NI..LEPAS TU SENANG2 JE DAP KATA DIA TAK SALAH??/
    PHUIIHHHH CELAKA PUNYA DAP!

    ReplyDelete
  2. Walaupun saya sa orang kristian ...saya tahu apa itu maksud ayat.....

    Your head Nga Kor Ming!!!

    ReplyDelete