Friday, January 6, 2012

PANAS! Adun DAP 'guna' Warga Emas

Sebelum ini rakan blogger pernah membongkarkan pendekatan TERDESAK yang digunakan oleh Adun Seri Delima untuk meraih sokong dan perhatian para pengguna media sosial (klik disini)
Kali ini penulis pula ingin dedahkan satu lagi cara terdesak atau 'hilang akal' dari YB Rayer ,Adun Seri Delima dengan menggunakan warga emas sebagai umpan!

Dalam laman Facebooknya, Adun Seri Delima memuatnaikkan beberapa gambar-gambar dan disuntingkan dalam sebuah album bernama " Appreciating role of Senior Citizens '' (Menghargai Peranan Warga Emas)


Seperti yang dapat kita lihat, album ini dikemaskinikan baru baru ini. Tetapi gambar-gambar dalam album ini kelihatan lama bukannya diambil pada tahun 2012. Cuba lihat tarikh pada gambar-gambar ini. Gambar-gambar lama dikitarsemula dan digunakan ??? Hilang idea ke YB?

SATU LAGI CARA UNTUK MENCARI PUBLISITI MURAHAN?? 


FIKIR-FIKIRKANLAH!!

Reactions:

3 comments:

 1. Kesilapan 'setting' tarikh pada kamera telahpun dijelaskan di https://www.facebook.com/media/set/?set=a.345250125504073.98768.100000572660874&type=1

  Biarpun segelintir pihak menganggap warga emas sebagai publisiti murahan, saya tetap menghargai peranan dan pengalaman mereka.
  Terimakasih !

  ReplyDelete
 2. biarla diaorang bg kbajikan kpd warga tua..xda masalah..warga tua pon manusia gak..plu dihargai..sya x sokong mana2 parti..peace

  ReplyDelete
 3. Masalahnya...biarlah dibuat dengan ikhlas dan benar..orang pun tak kesah..ni nampak benar nak menipu dan sebagai taktik murah..kalau mengambil contoh orang Islam..kebajikan seperti itu sudah TIDAK dikira pahala...malah akan jadi satu dosa pula..

  ReplyDelete